Over mij

Analytisch, doelgericht, vertrouwd en creatief.

Wij hebben een prima samenwerking.
De zelfstandigheid, het meedenken en de creativiteit: dat is voor ons zeer geslaagd

Marketingafdeling, Dumco.

Barbara Lensen

Ik ben Barbara, het gezicht achter Studio Kolibrie. Samen met nog meer enthousiaste en creatieve mediamakers mag ik aan mooie projecten werken, maar u zult voornamelijk met mij van doen hebben. Zelf ben ik namelijk verantwoordelijk voor het vlotte verloop van ons project samen.
Daarvoor neem ik al het werk uit handen en stuur waar nodig anderen aan. Naast de coördinatie, ben ik altijd verantwoordelijk voor de content, in tekst en beeld. Want dat is waar ík goed in ben. 
Een korte introductie van mijzelf:

Met de documentaire ‘Nabestaan’, studeerde ik in 2004 glansrijk af aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg als journalist met de specialisatie televisie. Kort gezegd houdt dit in dat ik als journalist nieuws weet te vangen en tevens weet te presenteren in een helder beeldverhaal.
Mijn film werd overigens in 2004 aangekocht en uitgezonden door Omroep Brabant. Hierin praat ik met nabestaanden van de Herculesramp in Eindhoven, die tien jaar daarvóór plaatsvond, in 1994.

Creatie

Ik werkte als redacteur en verslaggever bij diverse televisie-omroepen zoals Talpa, Eyeworks, Beauworks, de EO en Omroep Dordrecht. Als bureauredacteur deed ik de productie voor nieuwsitems en entertainment-items. Daarnaast ging ik als verslaggever op pad voor het uitvoeren van de interviews en het draaien van de juiste beelden. Compleet zelfvoorzienend als camjo of samen met een camera- en geluidsman. Aan het einde van de dag volgde de live-uitzending. Het dagelijks werkzaam zijn met een strakke naderende deadline heeft mij geleerd om snel, inventief en gestructureerd te werken. 

Voor de Persgroep (uitgever van oa Brabants Dagblad, ED, Gelderlander, BN Stem) maakte ik als camerajournalist dagelijkse nieuwsitems en andere journalistieke videoproducties.
Uiteindelijk vergezelde ik bij het BD ook de schrijvende pers. Al met al werkte ik ruim zes jaar voor deze krant als camerajournalist, verslaggever en (eind)redacteur voor print en online.

Vóór mijn journalistieke loopbaan was ik een aantal jaren evenementen-coördinator. Voor de zakelijke branche organiseerde ik (meerdaagse) evenementen en incentives. De creativiteit die ik hierin kwijt kon was zalig. Mijn creativiteit stop ik nu in het ontwikkelen van vernieuwende concepten voor mijn opdrachtgevers. Van het contact met ondernemers, de mensenkennis die ik daar heb opgedaan en het werken onder hoge druk, heb ik nog dagelijks profijt. 

Studio Kolibrie

De naam Studio Kolibrie komt van het bekende kleine vogeltje. Behalve dat ik het een prachtdiertje vind, is het een metafoor voor mijn werk en werkwijze: kleurrijk, toegankelijk, snel, maar continu met een focus op het doel. Met Studio Kolibrie combineer ik mijn talent om verhalen helder, concreet en toch verrassend creatief over te brengen, met het menselijke aspect: ik laat de mensen graag zien zoals zij zijn. Niets te gemaakt, maar rauw, eerlijk, nuchter en puur: menselijk en oprecht.

Sinds de oprichting van Studio Kolibrie is de interesse vooral uitgegaan naar de zorgsector en recreatie & toerisme.

Studio Kolibrie staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 63418088

Mediavormen

Voornamelijk ondernemers in het mkb zochten contact met mij voor ondersteuning bij het schrijven van teksten. Voor reclamemateriaal, websites, nieuwsbrieven, kranten en magazines. Mijn vaste en nieuwe klanten in de zorgsector vinden vooral mijn creatieve vertalingen waardevol en het werk dat ik hen compleet uit handen neem. Denk hierbij aan vooral veel video, interviews en grafische opmaak.
Alles wat ik doe, doe ik met veel plezier en toewijding.

Dankzij de opleiding Online Marketing doe ik meer commerciële vakkennis op om organisaties nóg beter te kunnen bedienen.

Vul in, klik weg

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen, maar nu geen tijd om te bellen? Dan neem ik contact op wanneer het u schikt.

Barbara Lensen.

Studio Kolibrie is gevestigd in
Drunen, Noord-Brabant.

+31637201992
info@studiokolibrie.nl

Bedankt voor het bericht! Ik zal binnenkort contact met u opnemen.

De samenwerking is prima verlopen en wij vonden het een plezier om met je samen te werken

Marc de Jager, i-Commit
Toon menu