Ik ben uw tekstschrijver

Teksten op papier en online

Gezocht: tekstschrijver

“Ik zoek een tekstschrijver. Want het moet gewoon goed zijn, maar ik heb er geen tijd voor.”
Deze zin hoor ik vaak. En tekstschrijven kost ook veel tijd. Tenminste, als je het goed wilt doen. Waarom zou je het dan niet uitbesteden, zodat je de tijd en aandacht kunt steken in de onderneming.

Voor diverse ondernemers schrijf ik webteksten, nieuwsbrieven, magazines..enzovoorts.

Schrijven en redigeren

Een pakkende headline is het halve werk. Teksten moeten niet alleen duidelijk en helder zijn, maar vooral ook de lezer vasthouden. Ik kan uw teksten schrijven of verbeteren. Dat kan ik op afstand doen vanaf mijn eigen werkplek, maar ook op uw redactie of kantoor. Als gediplomeerd journalist kan ik interviews afnemen en nieuwsitems of bijvoorbeeld sfeerverhalen schrijven. U kunt mij dus ook inschakelen voor bijvoorbeeld het schrijven van een (bedrijfs)magazine, boek, flyers of zakelijke nieuwsbrief.

Webtekst en SEO

Studio Kolibrie schrijft ook teksten voor -nieuwe en bestaande- websites. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een belangrijk aspect bij het schrijven voor online. Kort gezegd: ik zorg dat uw website gevonden wordt. Door de juiste personen.
Toverwoorden: helder, onderscheidend en vindbaar.

Een extraatje: ik bied u de kans om de beste trefwoorden te vinden en zo meer bezoekers te trekken. En, we kunnen een stapje verder: om er zeker van te zijn dat mijn teksten daadwerkelijk leiden tot meer bezoekers op uw website, kunt u deze laten monitoren. Dit kan namelijk leiden tot nieuwe ontdekkingen en aanpassingen. Bij interesse geef ik u graag meer informatie over deze dienst.

Copywriting

Teksten die moeten verkopen daar gaat het hierbij om. Het is mooi als een tekst vermakelijk is en de lezer entertaint, aar bij copywriting moet de nadruk vooral liggen op het commerciële vlak. U wilt iets verkopen, promoten. Ik zoek naar de juiste vorm en inhoud om nieuwe klanten te genereren en vaste klanten te behouden. Want er is een groot verschil tussen een informatieve, overtuigende of juist vermakelijke tekst. Ik maak tijdens het schrijven van deze teksten gebruik van diverse technieken die uw product of dienst moeten verkopen.

Toon menu