Creatie geeft voldoening!

U heeft een boodschap, wij het verhaal en de creatieve verpakking.

Hoe werken we?

We schrijven hier ‘we’, omdat Studio Kolibrie vaak bestaat uit een team van specialisten op het gebied van grafische vormgeving, video, fotografie en tekst dat voor u aan de slag gaat.
En ik, Barbara, stel per opdracht het perfecte team samen. Het startpunt is altijd het eindpunt, oftewel: wat willen we bereiken?
Wat is de inhoud van de boodschap en welk effect willen we bereiken? Gedurende het proces blijf ik uw contactpersoon en coördineer het hele traject.

Hoe dat gaat?
Samen stellen we onszelf een aantal belangrijke vragen. Zoals wat willen we nu precies overbrengen? En op welke doelgroep(en)? Wat past bij onze identiteit? Welk gevoel willen we overbrengen? Enzovoorts. Uiteindelijk stelt Studio Kolibrie een creatief concept voor. Ziet u het zitten? Dan gaan de juiste mensen aan de slag met de realisatie van een succesvol marketingconcept!

Staat alles al op poten, en zoekt u iemand die alleen de content verzorgt voor uw campagne? Tekst, video, fotografie of grafisch: we hebben het allemaal in huis!

Ze denkt graag mee. Zelfs opties waar je niet eens over nadenkt draagt zij aan. Heel fijn!

Diabetes Vereniging Nederland

Tekst

Schrijven is een vak. Ik schrijf voor print, zoals kranten, magazine, flyer en brochure. En voor online, zoals voor websites, nieuwsbrieven en social media. Gaan we voor een bedrijfsvideo? Dan wordt uw boodschap vertaald in beeld en/of een krachtige voice over. Opdrachtgevers zijn oa het mkb, instellingen, detailhandel, marketingbureaus, persbureaus en uitgeverijen.

Schrijven en redigeren

Uw teksten schrijven of verbeteren doe ik vanaf mijn eigen werkplek. Gaat het om een nieuw product? Ik schrijf uw glossy of magazine, lever interviews aan, schrijf artikelen, flyers, nieuwsbrieven en nog veel meer.

Copywriting

Dit gaat om teksten die moeten verkopen. Het is mooi als een tekst vermakelijk is en de lezer entertaint, maar bij copywriting moet de nadruk vooral liggen op het commerciële vlak. 

Video

Video is sterk en doeltreffend. Video brengt uw boodschap over met de juiste emotie. Beleving is de beste manier om mensen nieuwsgierig te maken en de volgende stap te laten zetten.
Ik verzorg het hele traject, van kennismaking tot en met de eindmontage.

Bedrijfsfilm

‘Even een filmpje maken’? Zo werk ik niet. Alles begint met een plan, een doel en een strategie.
Zo werkt video als een geweldige marketingtool.

Videomarketing

Video kan leiden tot een hogere omzet. Mits de aanpak deugt. Ik verdiep mij eerst in uw onderneming, mensen en cultuur. We gaan pas over tot ‘actie!’ wanneer we allemaal tevreden zijn met het scenario, de planning en het draaiboek.

Video en social media

Social media is hét platform om direct een enorme doelgroep te bereiken. Ik bied speciaal voor social media interessante videopakketten aan. Korte video’s voor Facebook bijvoorbeeld. Misschien is vloggen voor u doeltreffend. Ik leer aan, ondersteun of voer uit.

Fotografie

Inmiddels werk ik samen met een groot aantal fotografen. En iedere fotograaf uit mijn netwerk ken ik persoonlijk. Ik ken hun wensen, werkwijze en werk. Én: ik weet waar ze de allerbeste in zijn.

Een verhaal kan vragen om studiofotografie, reportage-, natuur-, product-, food- of portretfotografie. Bij iedere opdracht weet ik welke fotograaf daarbij het beste tot zijn recht komt. Ik ken hen, zij kennen mij. En dat maakt het proces zeker en gemakkelijk.
U kunt dus ook de nodige fotografie met een gerust hart aan mij overlaten.

Grafisch

Grafische vormgeving is een vak apart. En ook dat kan ik verzorgen.
Ben je dan ook al vormgever? Nee hoor, maar ik werk er wel veel mee samen!

Denk aan het ontwerpen van een logo, vormgeving van flyers, brochures, campagne-drukwerk en ander campagnemateriaal, het ontwerp van een website, vlaggen, banners, bestickering, enzovoorts.

Daar waar de reguliere content creator stopt,
gaat Studio Kolibrie verder.

De Vlogvrouw

De Vlogvrouw is een aparte vogel bij Studio Kolibrie.
Vloggen is een heel andere vorm van video maken. Het is snel, dynamisch, experimenteel en als het even kan, met een tikkie humor. Ik lever een pakket waarmee u vooruit kunt. Van enkel een idee tot en met de planning en uitvoering. Lekker makkelijk!

Bedrijfsvlogger

Werken aan uw pr, zonder dat dit tijd kost.
Nodig de Vlogvrouw uit op de werkvloer en voilà een eigen serie vlogs is het resultaat.
Het plan wordt afgestemd op uw budget, marketingdoelen, wensen en bedrijfscultuur.
Idee: Maak kennis met het personeel, de afdelingen, de werkzaamheden, beleef de dag van…

Een eigen journaal

Zeker nu we meer online werken en minder bij elkaar kunnen komen, is het bedrijfsjournaal interessant geworden. Om kennis te delen, nieuws te brengen en om elkaar te zien en te horen. Studio Kolibrie stelt een journaal samen geheel in de stijl van uw bedrijf. Met vlogs van en voor uw eigen collega’s. De Vlogvrouw kan helpen met het filmen, instrueren van de medewerkers en zelfs intern enthousiaste vloggers opleiden. Een bedrijfsjournaal draagt enorm bij aan de teamspirit!

Proces in beeld

Processen vastleggen en zo het begrip en de betrokkenheid vergroten.
U staat aan het begin van een traject. De Vlogvrouw laat horen, zien en voelen wie en wat daar bij komt kijken. Beleving van dat proces wekt sympathie en vertrouwen op en schept een band.
Idee: Neem de kijker mee in aanloop naar een groot jubileum-event of volg een bouwproces.

Online etalage

Reclame maken op het grootste platform, social-media. De Vlogvrouw zet uw product of dienst in de etalage. Op Facebook, Instagram en LinkedIn bijvoorbeeld.
Idee: De Vlogvrouw hapt graag van nieuwe smaken, probeert prototypes uit, is te gast in uw verblijf, gaat de boer op, pakt iets nieuws uit, rijdt mee..

Cursus vloggen

Wilt u zelf aan de slag met vloggen, maar zoekt u naar antwoorden over hoe dat nu het beste uit de verf komt? Volg dan een korte cursus van De Vlogvrouw. De cursus gaat oa. in op de veel voorkomende fouten, camera-handling, storytelling, beeld en editing. Investeren in een korte cursus is direct zichtbaar aan het eindresultaat. *deze cursus is in de maak en nog niet beschikbaar. Een workshop is op maat samen te stellen*

Ik vind dat ze mijn stijl en manier van communiceren erg goed heeft toegepast en dat is heel prettig!

Marieke Plasier, Beleef je Portret

Vul in, stuur op.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen, maar nu geen tijd om te bellen? Dan neem ik contact op wanneer het u schikt.

Barbara Lensen.

Studio Kolibrie is gevestigd in
Drunen, Noord-Brabant.

+31637201992
info@studiokolibrie.nl

Bedankt voor het bericht! Ik zal binnenkort contact met u opnemen.

Toon menu