Video

Voor website en social media bijvoorbeeld.

Video

Show, don’t tell. Omdat beelden meer vertellen dan woorden.Video is sterk en doeltreffend. Video brengt uw boodschap over met de juiste emotie. Beweging, kleur, geluid en tekst zorgt voor een stukje beleving. De beleving van uw product, dienst, event of boodschap.

Ik wil een bedrijfsfilm 

Dat heeft u wellicht gezegd. En dat is in veel gevallen een goed idee. Video bereikt namelijk -in de meeste gevallen- doelgroepen direct.
Dat is inmiddels wel bewezen. Net zoals veel mensen zult u misschien gezegd hebben ‘we moeten een filmpje maken’ of ‘we hebben een video nodig’. Even filmen en klaar zou je denken. Maar op die manier wordt niet het onderste uit de kan gehaald. Zeker niet. Alles begint bij een plan, een strategie. Pas dan worden de gewenste doelen bereikt. En werkt video als een geweldige marketingtool. Ik verzorg het hele traject.

Videomarketing

Video kan dus leiden tot een hogere omzet. Maar dan moet de aanpak wel deugen.
Leidraad is allereerst uw budget. Dit budget bepaalt wat de mogelijkheden zijn en welke strategie we kunnen uitzetten. Voor de juiste strategie verdiep ik me eerst in uw onderneming. Waar staat uw bedrijf voor? Wat wilt u uitstralen? Wat is uw verhaal? Op die manier bedenk ik een videostrategie. Na een interview, liefst bij u op kantoor, stel ik naar gelang de opdracht een plan op. En we gaan pas over tot ‘actie!’ zodra we allemaal tevreden zijn. 

Video op social media

Social media is hét platform voor video. Hier bereikt u direct een enorme doelgroep. Ik bied speciaal voor social media interessante videopakketten aan. Denk aan korte filmpjes voor Facebook bijvoorbeeld: video’s van een paar seconden, met een specifieke boodschap.
Misschien is vloggen in uw geval het meest doeltreffend. Ik maak een serie video’s over u, uw onderneming, uw personeel of.. Lees hier alles over samenwerken met De Vlogvrouw.

Wat doet Studio Kolibrie nog meer?

Toon menu